Drönarbild

Att bo hos Sjöbohem

I Sjöbo kommun bor du mitt i naturen med pendelavstånd till Köpenhamn, Malmö, Lund och Ystad. I centrum finns gånggata med butiker och caféer. Inte långt bort finns möjlighet till ett härligt friluftsliv. Vill du läsa mer om Sjöbo kommun, besök deras hemsida www.sjobo.se

Vi på Sjöbohem har ett varierat utbud av lokaler och lägenheter för att passa människor med olika behov och livssituationer.

För dig som väljer att bo i en hyresrätt innebär detta en trygghet i att vi som hyresvärd har det övergripande ansvaret för service och underhåll.  Fördelen med hyresrätt är dessutom att vi inte kräver en startkostnad utan du betalar månadsvis under tiden du bor i våra lägenheter.

Hur gör jag för att få en lägenhet eller bostad?

Eftersom det är många som söker bostad hos oss är det bra att ställa sig i bostadskön i god tid innan man börjar söka boende.

Registrera dig därför idag - och kom ihåg att förnya din plats i kön var 6:e månad för att inte bli struken från listan.

Steg 1

Ställ dig i vår bostadskö

För att kunna hyra en lägenhet eller lokal av oss krävs det att du anmäler intresse till vår bostadskö. Se till att ställa dig i kön i god tid innan du börjar söka lägenhet då det finns en chans att många är intresserade utav våra lägenheter.

Steg 2

Intresseanmäl dig till lägenheter

När du hittat en lägenhet du är intresserad av ska du göra en intresseanmälan. Detta gör du genom att logga in på Mina Sidor och välj den lägenheten som du är intresserad av. 

Steg 3

Bekräfta att du vill vara kvar i bostadskön en gång var 6e månad

Se till att bekräfta din plats i bostadskön en gång var 6e månad för att inte strykas. Du ansvar själv för att kontrollera dina kontaktuppgifter samt att uppdaterar din plats i bostadskön.

Design av Creative Army