Timvikarier inom lokalvård på AB Sjöbohem

Om arbetsplatsen

AB Sjöbohem är ett kommunalägt fastighetsbolag, som har Sjöbo kommun som verksamhetsområde. Förvaltningen omfattar en total yta av 138 000 m2 lokaler och bostäder. Vår verksamhet är att förvalta och utveckla våra fastigheter för att tillhandahålla bostäder och lokaler utifrån kundens behov samt försäljning av fastighetsrelaterade tjänster. Idag är vi ca 60 anställda inom AB Sjöbohem som jobbar med fastighetsförvaltning och städtjänster. Bolaget omsätter 150 MSEK.

Vi söker timvikarier inom lokalvård med möjlighet till annan anställning.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar från ställe till ställe, men alltid inom Sjöbo kommun. Skolor, lokaler, hemstädning såsom flyttstädning, veckostädning och fönsterputsning (i Sjöbohems egna fastigheter)

Kvalifikationer

Din Profil:

Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och framför allt att du har en positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid att få ett fungerande team och att vi trivs på arbetet. Därför ser vi att du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Vi förväntar oss en god förmåga att samarbeta och kunna ge god service åt våra kunder. Vi ser att du kan agera självständigt mot de uppgifter och mål som vi har. Eftersom vårt mål är god förvaltning av våra fastigheter prioriterar vi kvalité och långsiktighet i vårt arbete.

Körkort B krävs.

Du kan svenska i både tal och skrift

Erfarenhet är ett plus men inget krav

Anställningens omfattning

Anställningsform: Timanställning

Omfattning: Rörlig

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:  Löpande

CV skickas via e-post till maria.persson4@sjobo.se

Lön

Löneform: Timlön enlig avtal

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 3

Arbetstid:   Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Maria Persson
Lokalvårdschef AB Sjöbohem
0416-271 33
maria.persson4@sjobo.se

Övrigt

Eftersom vi arbetar med fastigheter som används av verksamheter inom förskola/skola/skolbarnomsorg så kommer du att behöva lämna ett utdrag från belastningsregistret om du kommer vidare i anställningsprocessen.