Fastighetstekniker!

Fastighetstekniker till AB Sjöbohem

Om arbetsplatsen

AB Sjöbohem är ett kommunalägt fastighetsbolag som har Sjöbo kommun som verksamhetsområde. Förvaltningen omfattar en total yta av 138 000 m2 lokaler och bostäder.
Vår verksamhet är att förvalta och utveckla våra fastigheter för att tillhandahålla bostäder och lokaler utifrån kundens behov samt försäljning av fastighetsrelaterade tjänster. Idag är vi ca 60 anställda inom AB Sjöbohem som jobbar med fastighetsförvaltning och städtjänster. bolaget omsätter 150 MSEK.

Vi söker en fastighetstekniker till vår reparations-och driftgrupp som vill vara med och utveckla Sjöbohem in i framtiden.

Arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker hos oss på AB Sjöbohem kommer du att vara mycket viktig för bolagets och avdelningens fortsatta utveckling.
Du kommer att vara en del av ett team som sköter drift och reparationer i våra egna fastigheter. Du kommer huvudsakligen att hjälpa till med drift och skötsel av våra anläggningar. Eftersom all hantering av våra arbetsorder är elektronisk förutsätter vi att du har god datakunskap. Utifrån din erfarenhet kommer vi att gemensamt utforma dina framtida arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Din Profil:
Vi lägger stor vikt vid att få ett fungerande team och att vi trivs på arbetet. Därför ser vi att du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Vi förväntar oss en god förmåga att samarbeta och att du kan ge god service åt våra kunder. Vi ser gärna att du kan agera självständigt mot de uppgifter och mål som vi har.
Det är meriterade om du har vana från arbete med ventilation och värmesystem.

Vi ser fram emot din ansökan snarast, vi gör löpande urval och rekrytering.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

  Tillträde Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2018-12-31

Referensnummer:   AB Sjöbohem/18:2

Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:   Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid:   Dagtid

Kontakt

Kontaktpersoner

Andreas Eidesten Arbetsledare
0416-27079
Kent Tillberg
Förvaltningschef 
0416-27134

Övrigt

Eftersom vi arbetar med fastigheter som används av verksamheter inom förskola/skola/skolbarnomsorg så kommer du att behöva lämna ett utdrag från belastningsregistret om du kommer vidare i anställningsprocessen.