Larmtekniker till AB Sjöbohem

Organisationslogotyp

Om arbetsplatsen

AB Sjöbohem är ett kommunalägt fastighetsbolag, som har Sjöbo kommun som verksamhetsområde. Förvaltningen omfattar en total yta av 138 000 m2 lokaler och bostäder. Vår verksamhet är att förvalta och utveckla våra fastigheter för att tillhandahålla bostäder och lokaler utifrån kundens behov samt försäljning av fastighetsrelaterade tjänster. Idag är vi ca 60 anställda inom AB Sjöbohem som jobbar med fastighetsförvaltning och städtjänster. Bolaget omsätter 150 MSEK.

Vi söker nu en larmtekniker till vår underhållsgrupp, som vill vara med och utveckla Sjöbohem in i framtiden.

Arbetsuppgifter

Som en av våra larmtekniker hos oss på Sjöbohem kommer du att vara mycket viktig för bolagets och avdelningens fortsatta utveckling.
Du kommer att vara en del av ett team som sköter underhåll och reparationer i våra egna fastigheter. Du kommer att arbeta med brand och inbrottslarm men även med att utrusta våra fastigheter med styrteknik och passersystem. Utifrån din erfarenhet kommer vi att gemensamt utforma dina framtida arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Din Profil
Vi söker dig med utbildning och erfarenhet inom svagström/larm.
Vi lägger stor vikt vid att få ett fungerande team och att vi trivs på arbetet. Därför ser vi att du är ansvarstagande och
engagerad i ditt arbete. Vi förväntar oss en god förmåga att samarbeta och kunna ge god service åt våra kunder.
Vi ser att du kan agera självständigt mot de uppgifter och mål som vi har. Eftersom vårt mål är god förvaltning av våra fastigheter prioriterar vi kvalité och långsiktighet i vårt arbete.

Körkort B krävs.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2018-08-31

Referensnummer:   AB Sjöbohem/18:1

Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:   Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid:   Dagtid

Kontakt

Kontaktpersoner

Kent Tillberg
Förvaltningschef AB Sjöbohem
0416-27134

Sven-Erik Andersson
Förvaltare
0416-27135

Övrigt

Eftersom vi arbetar med fastigheter som används av verksamheter inom förskola/skola/skolbarnomsorg så kommer du att behöva lämna ett utdrag från belastningsregistret om du kommer vidare i anställningsprocessen.