Ekonomiadministratör sökes

AB Sjöbohem söker ekonomiadministratör

AB Sjöbohem är ett fastighetsbolag som har Sjöbo kommun som verksamhetsområde. Förvaltningen omfattar 520 lägenheter med en total yta av 54 000 kvm och lokaler med en total yta av 84 000 kvm. Vår verksamhet är att inom Sjöbo kommun förvalta och utveckla våra fastigheter för att tillhandahålla bostäder och lokaler utifrån kundens behov. I vår verksamhet ingår även försäljning av fastighetsrelaterade tjänster för att trygga bolagets fortsatta goda utveckling. Vi är ca 55 anställda inom AB Sjöbohem som jobbar med fastighetsförvaltning och städtjänster. Bolaget har egen personal för den tekniska och ekonomiska förvaltningen.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu en ny medarbetare till ekonomi och administration. Tjänsten är på deltid 75%. Du kommer arbeta tillsammans med ekonomichef och handläggare och kommer dagligen ha kontakter med såväl personal inom organisationen som med externa parter.  Du ansvarar för löpande bokföring och hantering av bolagets leverantörsfakturor. Du deltar i uppföljning och avstämningar i samband med bokslut. Du kommer också att ingå i vår kundtjänst som omfattar allt från kundmottagning och felanmälningar till vår digitala kommunikation via sociala medier. Du kommer även att administrera styrelsearbetet i bolaget, som ligger på digital plattform.

KVALIFIKATIONER

Du har någon form av ekonomiutbildning eller motsvarande på lägst gymnasienivå och har jobbat några år med liknande arbetsuppgifter. Goda kunskaper i Officeprogrammen samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är ett krav. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

PERSONLIGHET

Som person är du serviceinriktad och du tycker om många olika kontakter. Du är strukturerad och noggrann, kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du gillar att driva igenom förbättringsåtgärder och strävar efter effektivitet i processerna. Du gillar ett gott arbetsklimat inom laget och att arbeta i den lilla organisationen.

DIN ANSÖKAN

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor angående tjänsten får du gärna höra av dig till:

Pia Allansson, ekonomichef, 0416-271 36

Välkommen med din ansökan snarast möjligt dock senast 2017-12-10.
Ansökan skickas till pia.allansson@sjobo.se eller AB Sjöbohem, Verkstadsgatan 2B, 275 39 Sjöbo. Märk ansökan med ”Ekonomiadministratör”.